Saç Dökülmesi İçin Hangi Doktora Ve Bölüme Gidilir? 2022
"Gülümseyin, buradasınız!"

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”3/4″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”btRightBorder” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”center” cell_padding=”default” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”Saç Dökülmesi İçin Hangi Doktora ve Bölüme Gidilir? 2022″ headline_size=”extralarge” dash=”no” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_image image=”14443″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Saç dökülmesi için hangi doktora gidilir, saç ile alakalı sorularınızın yanıtları için içeriğimizi inceleyebilirsiniz. Saç dökülmesine hangi doktor bakar sorusunun yanıtı içeriğimizde yer almaktadır.

Saç dökülmesi için deri ve zührevi hastalıklar bölümüne gidilmesi gerekir.

  • Saçlarda sistemli bir dökülme yaşanması ya da zaman zaman toplu olarak saçların dökülmesi, tedavi edilmesi gereken problemlerin belirtisi sayılmaktadır.
  • Saç dökülmesine yol açan birbirinden farklı etkenler bulunduğundan, tedavi için farklı yöntemler kullanılmaktadır.

[/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_image image=”” caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

  • Saç dökülmesinin altından farklı bir nörolojik problem çıktığında, hastalar farklı bölümlere yönlendirilecektir.
  • Cildiye olarak da bilinen deri ve zührevi hastalıklar uzmanları, kişilerde saç dökülmesine sebep olan kaynağı tespit ettikten sonra, tedavi sürecini başlatacaktır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_text]

Saç Dökülmesi Nedir, Saç Dökülmesi Nasıl Oluşur?

Saçların dökülmesi, yetişkinler ve çocuklarda sıkça karşılaşılan problemler arasındadır. Gün içerisinde, saçların 100 tele kadar dökülmesi normal sayılmaktadır. 100 ila 150 telin üzerine çıkan saç dökülmesi, nörolojik problemlerin habercisi sayılmaktadır. Saçların dökülmesine bağlı olarak, saç derisinde açıklıklar ve saçlarda seyrelmelerle karşılaşılmaktadır.

[/bt_text][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″ align=”center” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”btMiddleVertical” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Dora Sağlık Bilgi Formu

Error: Contact form not found.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Saç dökülmesini tetikleyen faktörler, beslenme alışkanlıkları, hormonal durumlar, genetik yatkınlıklar ya da dışarından uygulanan kimyasal maddeler olabilir. Saç dökülmesini tetikleyen faktörler teşhis edildikten sonra, saç dökülmesinin engellenmesi iççin gerekli tedavi sürecine başlanacaktır. Saç dökülmesi tedavisi uygulanmadığında ya da tedavi sürecine uyum sağlanmadığında, kişilerde kellik problemi ortaya çıkacaktır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Saç Dökülmesine Sebep Olan Faktörler Nelerdir?

Saç dökülmesinin sebepleri arasında yer alan faktörler, aşağıda tüm detaylarıyla ele alınmıştır:

  • Genetik Faktörler: Genetik faktörlere bağlı olarak gelişen saç dökülmeleri, aile büyüklerinde kellik bulunan kişilerin de erken yaşta saç dökülmesiyle karşılaşmasına yol açacaktır. 16 ila 18 yaşlarında başlayan erkek tipi saç dökülmesi, önlem alınmadığında alın ve şakaklarda kellik oluşmasına yol açacaktır.
  • Deri Hastalıkları: Saç derisinde gelişen zührevi hastalıklar, saç köklerinin güçsüzleşmesine ve saçların dökülmesine yol açacaktır. Egzama, sedef, mantar, liken hastalığı ve akne gibi problemler sebebiyle, hastalarda saç dökülmesiyle karşılaşılabilir. Bunların yanında, saç derisinin fazla yağlı olması da saç dökülmesine yol açan etkenler arasındadır.
  • Beslenme Alışkanlıkları: Yanlış şekilde beslenme, saç dökülmesinin temel faktörlerinden bir tanesidir. Saçların canlı kalabilmesi ve güçlü olması için yeterli besinlerin alınması gerekir. Sağlıklı beslenmeyen, beslenme düzenine dikkat etmeyen, karbonhidrat ve şeker içerikli beslenen, sürekli hazır gıdaları tüketen kişilerde, erken yaşlarda saç dökülmesiyle karşılaşılacaktır.
  • Vitamin Eksikliği: Vücuttaki vitamin ve mineral eksikliği, saçların güç kaybetmesine yol açacaktır. Saç dökülmesini engelleyen vitaminlerin başında, B12 vitamini, D vitamini, çinko, folik asit ve demir bulunmaktadır. Belirtilen vitamin ve minerallerin kanda bulunmaması, saç dökülmesine sebep olacaktır.
  • Hormonal Sebepler: Adet gecikmesi, tüylenme, adet düzensizlikleri ve saç dökülmesinin bir arada görülmesi, hormonal kaynaklı saç dökülmesine işaret etmektedir. Hormonal kaynaklı saç dökülmesinin durdurulması için hormon tedavisine başlanmaktadır.
  • İç Hastalıklar ve İlaçlar: Tiroit bezinin normalden az ya da fazla çalışması, romatizmal hastalıklar, hormon ilaçları, zayıflamayı hızlandıran ilaçlar, şeker hastalığı ve doğum kontrol ilaçları gibi etkenler, saç dökülmesini tetiklemektedir.
  • Doğum ve Kemoterapi: Hamilelik ve kemoterapi sürecinin ardından, kişilerde saç dökülmeleriyle karşılaşılabilir. Kansere karşı kemoterapi tedavisi gören kişiler, tedavi süresince tüm saçlarını kaybetmektedir. Kemoterapi tedavisinin ardından, kaybedilen saçlar geri uzayacaktır. Doğum yapan kadınlarda, doğumdan 2-3 ay sonra saçlar toplu olarak dökülebilir. Doğum sonrası saç dökülmesinin sebebi, hamilelik boyunca dökülmesi gereken saç tellerinin dökülmemesidir.
  • Kozmetik Ürünler: Saçlara uygulanan şampuan, krem, jöle ve benzeri kozmetik ürünler, kimyasal içerikleri sebebiyle saç dökülmesine yol açabilir. Kozmetik ürünlerin haricinde, fön ve maşa gibi ısıl işlemler sonucunda da saçlarda dökülmeler görülmektedir.

Saç tellerinin ömrünün bitmesi, saçların dökülmesine yol açmaktadır. Bir saç telinin ömrü, ortalama 4 ila 6 yıl arasında değişmektedir. 4-6 yıllık ömrünü tamamlayan saç tellerinin dökülmesi, normal karşılanmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Erkeklerde Saç Dökülmesi Probleminin Kaynağı Nedir?

Erkeklerde saç dökülmesi oluşumu, kadınlarda görülen saç dökülmesine kıyasla daha yaygındır. Orta yaşlarda başlayan kellik problemleri, genellikle genetik faktörlerle ortaya çıkmakta ve erkeklerin bölgesel saç kaybı yaşamasına yol açmaktadır. Erkeklerde görülen saç dökülmesinin, kadınlardan daha fazla olma sebebi, 5 alfa redüktaz isimli enzimin erkeklerde daha fazla bulunmasıdır. Erkek tipi saç dökülmesi olarak adlandırılan problem, şakaklardan başlayan seyrelmelerle kendini göstermekte ve erkelerde daha yüksek oranla görülmektedir. Kalıtsal yapısında kellik bulunan erkekler, erken yaşta saç dökülmesi problemiyle karşılaşacaktır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Kadınların Saçı Neden Dökülür, Sebepleri Nelerdir?

Kadınlarsa saç dökülmesi problemi, genetik etkenler başta olmak üzere birçok sebebe dayanmaktadır. Hormonal sorunlar, mineral ve vitamin eksiklikleri, stres, doğum ve hamilelik gibi süreçler, kadınlardaki saç dökülme oranını yükseltmektedir. Saç dökülesini tetikleyen faktörlerin başında, tiroit hormonunun normal dışı seyri, demir eksikliğine bağlı olarak gelişen kansızlık, stres ve hormonal değişiklikler yer almaktadır. Bu etkenlere bağlı olarak, saç telleri incelmekte ve zaman içinde dökülmektedir. Uzun süre doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda, diğer kadınlara kıyasla daha fazla saç dökülmesi görülmektedir. Saçlara kimyasal boya sürülmesi, röfle, perma, ombre uygulamaları, fön çekilmesi ve maşa uygulanması da saç dökülmesi riskini artırmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Saç Kıran Tipi Saç Dökülmesi Probleminin Etkileri ve Kaynağı

Saç kıran oluşumu, saçların bölgesel olarak dökülmesine ve kişilerin kel kalmasına yol açacaktır. Asıl adı alopesi areata olan saç kıran tipi saç dökülmesi, birdenbire ortaya çıkmakta ve saçlarda bölgesel olarak kellikler meydana getirmektedir. Bulaşıcı olmayan ve kişilerde kronik olarak gelişen saç kıran tipi kellikler, düzenli tedavi sonucu gerilemektedir. Birkaç ay süreyle uygulanan tedavi sonucunda, saçkıran etkileri azaltılmakta ve saçların dökülmesi engellenmektedir. Aniden saç dökülmesi yaşayan kişiler, derhal uzmana görülmeli ve saç kırana karşı tedaviye başlamalıdır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Tiroit Hormonları Saç Dökülmesine Yol Açar Mı?

Tiroit bezi hastalıklarına bağlı saç dökülmeleri, ortalama 8 haftalık tedavi ortadan kaldırılacaktır. Tiroit bezlerinin az çalışması durumunda, kişilerde hipotiroid problemi oluşmakta ve saç köklerinin zayıflamasına yol açmaktadır. Uzun süre devam eden hipotiridi sorunu, hastalarda kalıcı saç kökü kayıplarına sebep olacaktır. Tiroit bezlerinin az çalışmasının yanında, çok fazla çalışması da saç dökülmesine yol açabilir.

PRP Saç Tedavisi Nedir, PRP Nasıl Uygulanır?

PRP uygulaması, saç köklerinin canlanmasını sağlamakta ve saçların tekrardan çıkmasına yardımcı olmaktadır. Kişilerin kendi kanlarının işlenmesinin ardından, aynı kan saç diplerine uygulanacaktır. Kişilerden alınan kanın içerisinde, fibroblast adlı etken bir madde bulunmaktadır ve bu madde sayesinde, saç köklerinin tekrardan canlanması sağlanır. Genetik faktörlere bağlı saç dökülmesi yaşayan kişiler, 6 ayda bir PRP tedavisi görerek saçlarının tekrardan çıkmasını sağlayabilirler.

Saç Dökülmesinde İlaç Tedavisinin Özellikleri Nelerdir?

İlaç tedavisi yöntemleri, kronik saç dökülmelerinin durdurulması için etkili bir çözümdür. Dökülen saçların sayısını azaltmak ve mevcut saçların daha güçlü olmasını sağlamak için uygulanan ilaç tedavisi, uzman kontrolünde belirli bir süre devam ettirilmektedir. Saç yapısına, saçların oranına, saç dökülmesinin boyutlarına ve saç derisinin temel yapısına göre, uygulanan ilaç tedavisinin özellikleri değişecektir. Saç dökülmesi için uygulanan ilaç tedavisi, tamamen yok olan saçların tekrardan çıkmasını sağlamayacaktır. Başın üst ve ön kısımlarında ortaya çıkan saç kayıpları, ilaç tedavisiyle önlenemez. Saç kökündeki hücrelerin ölmesi durumunda, ilaç tedavisi etkisiz kalacaktır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/4″][bt_row_inner el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms”][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”En Son Eklenenler” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_image image=”16213″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”http://ugn.sdf.mybluehost.me/.website_ff337748/online-randevu/” target=”_blank” hover_type=”btSimpleHoverType” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Plastik ve Estetik Cerrahi” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” category=”plastik-cerrahi” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Branşlar” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”Dora Sağlık Branşlar” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column_inner][/bt_row_inner][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”center” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Related Posts

Dora Hospital Randevu Formu

Önemli Bilgilendirme

"Dora Sağlık rehberinde bulunan içerikler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Acil bir durumda en yakın sağlık birimine müracaat ediniz."
Index