Özel Hastane Doğum Fiyatları 2021 » Dora Hospital Hastanesi
"Gülümseyin, buradasınız!"

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”3/4″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”btRightBorder” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”center” cell_padding=”default” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”Özel Hastane Doğum Fiyatları 2021″ headline_size=”extralarge” dash=”no” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_image image=”14652″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Özel Hastane Doğum Fiyatları 2021 doğum yapmak isteyen kişiler, doğum türüne ve doğumun niteliklerine göre farklı şekilde ücret ödemektedir. Özel hastane doğumları, normal doğum, isteğe bağlı sezaryen doğum ve zorunlu sezaryen doğum olmak üzere, üç farklı kriterde değerlendirilmektedir. Sezaryen doğum uygulamaları, ilk sezaryen, ikinci sezaryen ya da çoklu sezaryen olarak farklı şekilde ücretlendirilir.

[/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_image image=”” caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Kadınların doğum sayısı, genel hastalıları, uygulamanın özellikleri ve olası riskler dikkate alınarak, özel hastane doğum planlaması gerçekleştirilmektedir. Özel hastanelerde yapılmak istenen doğumların büyük bir kısmını Sosyal Güvenlik Kurumu karşılamaktadır. Kalan operasyon ücretleri ise hastaların kendileri tarafından ödenmek zorundadır. Özel hastanelerin doğum fiyatları, her yıl çeşitli zamlarla yükseltilmektedir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_text]

Normal Doğum Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Normal doğum süreci, hamilelerin doğal yoldan doğuma gitmesini desteklemektedir. Hamilelik süresinin dolması ve bebeğin kendiliğinden harekete geçmesiyle başlayan normal doğum süreci, rahmin kasılması ve açılmalar sebebiyle, belirli kasılmalarla kendini göstermektedir. Tamamen fizyolojik bir süreç şeklinde gerçekleşen normal doğum, uzmanların kontrolünde gerçekleştirilmektedir. Sezaryen ya da farklı doğumları talep etmeyen hastalar, bebeğin sağlık durumunun yerinde olması şartıyla normal doğuma alınabilir.

[/bt_text][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″ align=”center” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”btMiddleVertical” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Dora Sağlık Bilgi Formu

Error: Contact form not found.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Normal şartlarda, bebeğin sancısının kendiliğinden gelmesi beklenirken, bazı istisnai durumlarda, hastalara suni sancı içeren serum takılmakta ve sancının suni şekilde başlaması sağlanmaktadır. Hamilelerin normal doğuma alınabilmesi için açılma oranının kendiliğinden devam etmesi ve istenen boyutlara gelmesi gerekmektedir. 9 aylık süreçte bebeğin büyümesini sağlayan ve bebekle beraber büyümeye devam eden rahim, doğum zamanının gelmesiyle birlikte kasılmaya başlamaktadır. Hastaların 8-10 cm boyutundaki normal açılma yaşamasının ardından, normal doğum başlatılmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Normal Doğum Yapmak İçin Gerekli Kriterler Nelerdir?

Normal doğum kriterleri, hastaların sağlık durumuna göre belirlenmektedir. Anne adaylarının herhangi bir risk taşımaması ve kronik hastalığının bulunmaması, normal doğum sürecinin ilk şartları arasındadır. Normal doğum yapabilmek için aranan başlıca kriterler, aşağıda sıralanmıştır:

Normal doğum süreci için kişilerin yüksek tansiyon, şeker ya da kalp hastalığının bulunmaması gerekir. Mevcut kronik hastalıkların, doğum öncesinde kontrol altına alınması şarttır.
Normal doğum öncesi, kan sulandırıcı herhangi bir besin ya da ilaç kullanmamaya dikkat edilmelidir.
Hastaların çatı yapış ve kemik yapının, normal doğumun gerçekleşmesi için uygun olması gerekir.
Rahmin doğumu gerçekleştirecek kadar dirençli olması gerekir. Rahim yapısında problem bulunan kişiler, normal doğum sürecine dahil edilmemekte ve sezaryen doğuma yönlendirilmektedir.
Hastaların çok fazla panik olması ve doğum esnasındaki sancıları yönetecek gücünün bulunmaması, normal doğumu zorlaştıracaktır.
Doğum esnasında uygulanacak tıbbi ilaçların, doğum sürecine uygun olması, anne ve bebeğin bu ilaçlara karşı herhangi bir reaksiyon göstermemesi, normal doğum sürecinin temel şartları arasındadır.
Hastaların rahim ağzı, yeteri kadar açılmalıdır. Rahim ağzının 8-10 cm arası açılması, normal doğum sürecini hızlandıracaktır.
Anne adaylarının sancısının başlaması, normal doğumun şartları arasında yer almaktadır. Hamilelik haftasının tamamlanmasına rağmen, normal doğum için gerekli sancının gelmemesi, suni sancı kullanımını gerekli kılacaktır. Suni sancıyla da yeterli açılmanın olmaması durumunda, kişiler sezaryen doğuma alınacaktır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Normal Doğum Nasıl Gerçekleşir, İşlem Detayları Nelerdir?

Normal doğumun başlaması için belirlenen 3 aşama bulunmakta ve aşamaların teker teker gerçekleşmesi gerekmektedir. Hastaların sancısının başlaması ve rahim kasılmalarıyla birlikte, rahim ağzının 8-10 cm arası açılması, normal doğumun başlaması için yeterli görülmektedir. Doğumun başlangıcında, anne adaylarının yaşayacağı kasılma ve kramplar, doğum başlangıcına işaret etmektedir. Bu kasılmalar ve sancılar, 5 dakikada bir gelebileceği gibi, 30 dakikada bir olacak şekilde de tekrarlanabilir.

Doğum sancılarının başlamasıyla birlikte, rahim ağzının kolay açılması için anne adaylarının bol bol yürüyüş yapması gerekir. Hareket etmek, rahmin kasılmalarını sıklaştıracak ve annelerin daha kolay doğum yapmasını sağlayacaktır. Doğumun tamamen aktifleşmesi için kasılma sıklığının 3-5 dakika arasına inmesi ve açılmanın tamamlanması gerekir. Doğumun birinci aşaması olan kasılma ve açılmalar tamamlandıktan sonra, ikinci aşama olarak doğum gerçekleşmektedir. Doğum için hastalar doğum masasına alındıktan sonra, belirli nefes egzersizleri ve ıkınmalarla, bebeğin hareketlerinin yönlendirilmesi gerekir. Normal doğum, ortalama 1 saat içerisinde tamamlanmaktadır.

Hastaların sancısına ve açılmasına bağlı olarak, 5 dakika içerisinde doğum tamamlanabileceği gibi, 3 saat gibi uzun bir sürede de doğumun sona ermesi söz konusudur. Rahim ağzının, bebeğin çıkması için yeterli düzeyde açılmaması ve hastalarda yırtılma riskinin bulunması gibi durumlarda, bölgeye lokal anestezi iğnesi vurulmakta ve özel bir makasla, ortalama 2-3 cm boyutunca kesi açılmaktadır. Rahim ağzının genişlemesi için uygulanan bu kesi, doğumun sağlıklı şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Bebeğin başı göründükten sonra, kadın doğum uzmanı bebeği çeker ve doğumu sonlandırır. Bebeğin gelmesinin ardından, doğumun üçüncü aşamasına geçilmektedir. Plesentanın çıkması için belirlenen üçüncü aşamada, rahim içerisindeki kalıntılar tamamen çıktıktan sonra, bölgeye dikiş atılmaktadır. Doğumun tamamlanmasının ardından, anneler doğum sonrasında yorgun olacaktır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sezaryen Doğumun Özellikleri Nelerdir, Hangi Durumlarda Sezaryen Doğum Yapılır?

Sezaryen doğum süreci, ameliyat ortamında ve anestezi altında gerçekleştirilmektedir. Ameliyathane ortamında gerçekleştirilen sezaryen doğum için anne adaylarının sancısının gelmesi beklenmemekte ve bu aşamalar tamamen atlanmaktadır. Bebeğin normal doğamayacak kadar büyük olması, anne adayının sancısının gelmemesi, kişilerin çatısının ve rahim ağzının, normal doğum için uygun olmaması gibi etkenler, normal doğum yerine sezaryen doğum yapılmasını zorunlu kılmaktadır. Annelerin hangi doğum türüne uygun olduğu, doğum öncesi yapılacak muayenelere göre değişiklik göstermektedir. sezaryen doğum annelerin isteğinden ziyade, doktorların gerekli görmesi gibi etkenler sonucu gerçekleştirilmektedir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sezaryen Doğumun Aşamaları ve Detayları Nelerdir?

Sezaryen doğumun detayları ve operasyon sırasında karşılaşılan durumlar şunlardır:

Sezaryen doğum için belirlenen zamanın gelmesiyle, anneler ameliyathaneye alınmaktadır.
Sezaryen doğum esnasında, kadın doğum uzmanı, anestezi uzmanı, çocuk doktoru, hemşireler ve sağlık teknisyenleri yer almaktadır.
Genel anestezinin oldukça az kullanıldığı sezaryen doğumda, genellikle epidural ya da spinal anesteziler tercih edilmektedir.
Hastalar tamamen uyuşturulduktan sonra, kadın doğum uzmanları operasyona başlayacaktır.
Karınla diz arasında kalan bölge, antiseptik solüsyon sürülerek hijyenik hale getirilmektedir. Bacak bölgesi ve karın üzeri bölgeler, steril şekilde örtüldükten sonra, operasyona geçilmektedir.
Hastaların rahim bölgesine denk gelecek şekilde, karnın altında ortalama 11 cm ila 15 cm arasında kesi açılmaktadır.
Karındaki tüm kartlar tek tek açıldıktan sonra, rahme ulaşılmaktadır.
Rahmin içine ulaşmak için ikinci kesinin de atılmasının ardından, bebek anne rahminin içerisinden çıkarılmaktadır.
Bebek çıkarıldıktan sonra, çocuk doktorları ve bebek hemşireleri, bebeği muayene edecektir.
Rahmin dikilmesinin ardından, karın katları tek tek kapatılmakta ve karnın dış kısmı özel şekilde dikilmektedir.
Operasyon sonrasında anneler odaya alınmaktadır. Bebeğin tüm test ve muayeneleri tamamlandıktan sonra, bebek annenin yanına getirilecektir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sezaryen Doğumun Sebepleri Nelerdir?

Sezaryen nedenleri, anne ve bebeğe bağlı olarak iki farklı kategoride ele alınmaktadır:

Normal doğumun başlamasına karşın, normal doğumun tamamlanamaması ve bebeğin çıkamaması, sezaryen doğumu gerekli kılmaktadır.
Bebeklerin doğum öncesinde saptanan herhangi bir riskinin bulunması durumunda, normal doğum beklenmemekte ve sezaryen doğum başlatılmaktadır.
Annenin sistematik özellikteki hastalıklarının bulunması, sezaryen doğumu gerekli kılmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/4″][bt_row_inner el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms”][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”En Son Eklenenler” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_image image=”16213″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”http://ugn.sdf.mybluehost.me/.website_ff337748/online-randevu/” target=”_blank” hover_type=”btSimpleHoverType” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Plastik ve Estetik Cerrahi” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” category=”plastik-cerrahi” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Branşlar” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”Dora Sağlık Branşlar” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column_inner][/bt_row_inner][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”center” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Related Posts

Dora Hospital Randevu Formu

Önemli Bilgilendirme

"Dora Sağlık rehberinde bulunan içerikler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Acil bir durumda en yakın sağlık birimine müracaat ediniz."
Index