Diz Protez Ameliyatı » Diz Protezi Ameliyat Fiyatları 2024
"Gülümseyin, buradasınız!"

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”3/4″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”btRightBorder” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”center” cell_padding=”default” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”Diz Protez Ameliyatı” headline_size=”extralarge” dash=”no” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_image image=”13283″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Total diz protez cerrahi müdahalesi, çeşitli eklemsel hastalıklar sebebiyle ya da fiziksel yaralanmalarla zarar görmüş diz kemiği ve kıkırdaklarının yeniden şekillendirilerek dizin işlev kazanması amaçlanan bir ameliyat türüdür.

Bu tür cerrahi operasyonlarda diz ekleminin hasar gören kısımları özel üretim yapay parçalarla değiştirilir.

Total diz protez ameliyatı, özellikle ilaç ve fizik tedavi gibi sık kullanılan tedavi yöntemlerinin yeterli görülmediği ciddi ağrılar çeken hastalara uygulanmaktadır.

[/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_image image=”” caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protez Ameliyatı Kimler İçin Uygundur?

Total diz protez ameliyatı hastaları; ağır bir diz yaralanması geçirmiş kişilerin yanı sıra, ilaçlar, fizik tedavi yöntemleri, baston kullanımı, eklem içi enjeksiyonlar gibi tedavi yöntemleri uygulandığı halde istenilen sonuçlara ulaşılamayan hastalardan oluşmaktadır. Bu hastalar yürüme, merdiven inip çıkma, kaldırım inip çıkma gibi günlük yaşam aktiviteleri ileri derecede kısıtlanmış kişilerdir. Diz eklem kıkırdağında yüksek oranda zedelenme ve hasar olan hastalar diz protez ameliyatı için uygun görülmektedir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_text]

Diz protez ameliyatlarında hastanın genellikle 60 – 80 yaşları arasında olması tercih edilmektedir. Fakat romatoid artrit ve osteonekroz gibi bazı özel durumların mevcut olması halinde hastalara daha erken yaşlarda da protez yapılabilmektedir. Bu operasyon, diz ekleminin işlevini kaybetmesi yüzünden aşırı derecede ağrı yaşayan hastalara sıklıkla uygulanan tedavi yöntemleri arasında yer almaktadır. Yapılan ameliyatların ve cerrahi operasyonların sonucunda % 90’ından fazlasında hareket yeteneklerinde iyileşme ve ağrılarının önemli ölçüde azaldığı görülmüştür.

[/bt_text][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″ align=”center” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”btMiddleVertical” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Dora Sağlık Bilgi Formu

Error: Contact form not found.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protez Ameliyatı Ne Zaman Yapılmalıdır?

Diz protez ameliyatı zamanı konusunda belirleyici rol üstlenen faktör kireçlenmedir. Dizde görülen kireçlenme, zaman içinde eklem kıkırdağının bozulması ile meydana gelen bir rahatsızlıktır. Genellikle orta yaşlı ve yaşlı denilebilecek kişileri etkileyen kireçlenme diz kıkırdağının ve kemiğinin parçalanmasına neden olabilmektedir. Kıkırdak ve kemiklerdeki hasar hareketi sınırlar ve ağrıya neden olabilmektedir. Kireçlenme rahatsızlığından ciddi derecede muzdarip olan kişiler, yürüme ya da merdiven çıkma gibi dizin bükülmesini gerektiren sıradan günlük aktiviteleri icra etmekte zorlanırlar.

Bu tür rahatsızlıklar sonucunda diz ekleminde meydana gelen deformasyonların tedavisinin yanında dış sebeplere ve yaralanmalara bağlı olarak kırılmalar ya da yırtık bağlar gibi diz ekleminde hasarlar meydana geldiğinde total diz protez ameliyatına başvurulması kaçınılmaz olmaktadır.

Eğer hastanın dizi sık sık şişiyor, eğri ya da sertleşmiş durumdaysa total diz protez ameliyatı uygulama zamanının geldiğinden bahsetmek mümkün olmaktadır. Öte yandan diz ekleminde kireçlenme ile başlayan süreçte uygulanan ilaç tedavisi ve fizik tedavi etkili sonuçlar göstermemişse total diz ameliyatı düşünülebilir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protez Ameliyatı Öncesi Cerrahi Müdahaleler

Total diz protez ameliyatı öncesi cerrah incelemeleri ile hastanın diz içindeki mevcut durumu değerlendirilmektedir. Bunun için hastayı muayene eden doktor öncelikle diz içindeki kıkırdaklarda oluşan hasar durumunu tespit etmek için röntgen çeker ve diz çevresindeki kas sisteminin ne kadar güçlü olduğunu, hastanın diz eklemindeki hareket kabiliyetini tespit etmek için hastayı muayene eder.

Tüm ameliyatlarda olduğu gibi doktorun, operasyon öncesinde hastanın hangi ilaçları kullandığını öğrenmek durumundadır. Bununla birlikte hastanın enfeksiyon, kanama veya kan pıhtısı geçmişi olup olmadığının öğrenilmesi için birtakım tetkikler yapılır. Ameliyat sırasında hastaya anestezi uygulanacak olması sebebiyle kullandığı kan sulandırıcı ilaçları bırakması gerekebilir. Ameliyattan 8 saat öncesine kadar herhangi bir şey tüketilmemelidir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protez Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Total diz protez ameliyatı yapılışı hastaya genel anestezi uygulanarak yapıldığı gibi doktorların tercihlerine göre lokal anestezi ile de yapılabilmektedir. Cerrahi operasyonun süresi doktora ve hastanın diz eklemindeki hasara bağlı olarak 1 ya da 2 saat arasında sürebilmektedir.

Ameliyat için öncellikle cerrah anestezi uygulanan hastanın dizine bir kesi yapar. Daha sonra hastanın diz ekleminde bulunan hasarlı yüzeyleri çıkarır ve bu yüzeylerin yerine metal ve yüksek kalitedeki bir nevi plastik materyalden üretilen protezleri yerleştirir. Kilo problemi olmayan, genç ve sağlıklı bir kişi için daha küçük kesiler ile işlem gerçekleştirilebilir. Böylelikle küçük kesiler ile hastanın kas ve tendonlarına çok daha az zarar verilmiş olur.

Yapay diz protezinde en çok görülen tedavi yöntemi tipi çimentolu protez uygulamasıdır. Çimento adı verilen bir ara malzeme sayesinde kemikle protez birbirine sağlam bir şekilde bağlanabilmektedir. Çimentolu protez uygulamalarında zaman içinde hastanın diz protezinde kırılma meydana gelmesi çok nadiren görülmektedir. Bunun dışında çimentosuz protezlerde ise implanları kemiğe sabitlemek için çeşitli vida sistemleri mevcuttu fakat yük altında çimentolu protezlere göre daha dayanıksız oldukları kabul edilmelidir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protez Ameliyatı Sonrası Hastanın Durumu

Total diz protez ameliyatı sonrası hasta bir gün içinde ayağa kalkabilme imkanına sahip olmaktadır. İlk başta kişinin bunu kendi başına başarması zor olduğu için bir süreliğine koltuk değnekleri, yürüteç ya da bastona ihtiyaç duyması muhtemeldir. Ameliyatın gerçekleşmesinin ardından hasta o gün boyunca istirahat etmelidir. Ertesi günden itibaren hasta, operasyonun gerçekleştirildiği sağlık kuruluşunun odaları ve koridor içinde refakatçilerin desteği ile yavaş yavaş yürütülür. Hastanın yaşı, ameliyatın kapsamı ve diz ekleminde kullanılan protezlerin durumuna bağlı olarak kişinin kendi başına yürüme zamanı değişiklik gösterebilmektedir.

Dizin esnekliğinde büyük bir iyileşme var ise bir ay içinde dizde çok daha az acı hissedilir. Bu süreç zarfında dizi sık sık hareket ettirmek ve kasları güçlendirmek oldukça önemli bir yere sahiptir. Dizi güçlendirmek için bir egzersiz programı ile birlikte alanında uzman bir fizyoterapistten yardım alınabilir. Fizik tedavi uygulamalarını ne kadar sürede başarılı sonuç vereceği tamamen kişinin sağlığına ve ne kadar motive olduğuna bağlıdır. İşlemin ardından oluşan şişliği minimuma indirmek için istirahat halinde ayak normalden yukarda tutulmalı ve buz ile press uygulaması yapılmalıdır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protezinin Kullanım Ömrü

Diz protez materyalinin kullanım ömrü yapımında kullanılan parçaların kalitesi ile alakalıdır. diz protezini oluşturan metal ve plastik parçalar, hareket sırasında ortaya çıkan sürtünmeye bağlı olarak zaman içinde aşınır. Aşınma sonucu protezin parçaları tutunduğu kemikten gevşeyebilir.

Gevşeyen diz protezleri hastalarda çoğunlukla ikinci bir ameliyat yapılmasını gerektirmektedir. Ancak genel itibarıyla uygun cerrahi müdahale ve modern protezler kullanılarak gerçekleştirilen total diz ameliyatlarında diz protezinin kullanım ömrü 15 ila 20 yıla kadar sıkıntısız kullanılabilmektedir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Diz Protez Ameliyatının Riskleri Var Mıdır?

Total diz protez ameliyatının riskleri, herhangi bir ameliyatta olduğu gibi nadiren de olsa bazı komplikasyonları ortaya çıkarabilmektedir. Bunların başında kanama, enfeksiyon, bacaklarda ya da akciğerde kan pıhtısı oluşumu, takılan protezin gevşemesi ya da kırılması, diz eklemlerinde hissedilen geçmeyen ağrı ya da hareket kısıtlığı gelmektedir.

Eğer operasyon sırasında bu bölgedeki sinirler veya kan damarları zedelenirse, bu durum da dizde zayıflık veya uyuşukluğa sebebiyet verebilmektedir. Hastanın fiziki durumuna ve dizdeki hasara uygun protez takılmadığı durumlarda yeni takılan diz protez gevşeyip yerinden çıkabilir.

Bu tür durumlarda diz protezinin yenisi ile değiştirilmesi için yeniden cerrahi operasyon yapılması gerekmektedir. Bu komplikasyonlar çok nadir görüldüğü için genellikle %90 oranında başarılı ameliyatlar söz konusudur.

Kürek Kemiği Ağrısı, Bebeklerde Boyun Eğriliği, Kol Ağrısına Hangi Bölüm Bakar, Eklem Ağrılarına Hangi Bölüm Bakar, Kuyruk Sokumu Ağrısı Hangi Bölüm Bakar

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/4″][bt_row_inner el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms”][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”En Son Eklenenler” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_image image=”16213″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”http://ugn.sdf.mybluehost.me/.website_ff337748/online-randevu/” target=”_blank” hover_type=”btSimpleHoverType” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Ortopedi ve Travmatoloji” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” category=”ortopedi-ve-travmatoloji” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Branşlar” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”Dora Sağlık Branşlar” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column_inner][/bt_row_inner][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”center” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Related Posts

Dora Hospital Randevu Formu

Önemli Bilgilendirme

"Dora Sağlık rehberinde bulunan içerikler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Acil bir durumda en yakın sağlık birimine müracaat ediniz."
Index