Baş Ağrısı Için Hangi Bölüme Ve Doktora Gidilir? 2022
"Gülümseyin, buradasınız!"

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”3/4″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”btRightBorder” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”center” cell_padding=”default” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”Baş Ağrısı için Hangi Bölüme ve Doktora Gidilir? 2022″ headline_size=”extralarge” dash=”no” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_image image=”14481″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Boyun ve baş ağrısı için hangi bölüme gidilir, Nöroloji baş ağrısına bakar mı, Baş ağrısı Bölgeleri ve sebepleri, Baş ağrısı neden olur, Baş ağrısı bölgeleri, Baş ağrısı göz kararması hangi bölüm bakar, Kafamın arkası ağrıyor hangi doktora gitmeliyim?

Baş ağrısına bakan bölüm; Nöroloji bölümüdür.

  • Şiddetli, uzun süreli ve geçmeyen baş ağrısı çeken kişilerin nöroloji bölümünden randevu aldıktan sonra bir nöroloğa görünmelilerdir.
  • Devamlı olarak baş ağrısı çekenlerin bu ağrının önünü her seferinde ağrı kesici ile almaları yanlıştır.

[/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_image image=”” caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms hidden_sm hidden_md hidden_lg”][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

  • Sık ve fazla sayıda ağrı kesici kullanımı böbrek ve mide gibi organlarda hasara neden olabilmektedir.
  • Ağrı kesicisiz baş ağrısının önüne geçilememesi durumunda da doktora başvurulması gerekmektedir.
  • Baş ağrısı her yaş grubunda görülebilmektedir.
  • Özellikle kadınlarda erkeklere oranla daha sık baş ağrısı görülmektedir.

Telaşlanılması Gereken Baş Ağrıları Nelerdir?

Baş ağrısının ciddiye alınması gereken durumlar bulunmaktadır.

Bu durumlar ile karşılaşıldığında ise; hemen bir nöroloji doktorundan randevu alınması gereklidir.

Yaşandığında doktora gidilmesi gereken durumlar aşağıda sıralanmıştır:

  • Daha önceden yaşanmamış olan ve yeni yeni başlayan bir baş ağrısı olduğunda doktora gidilmelidir.
  • Daha önce karşılaşılmadığı kadar şiddetli bir baş ağrısı ile karşılaşılır ise; bu durumda doktora gidilmelidir.
  • Gece uykudan baş ağrısı sebebi ile uyanılır ise; ayrıca ağrıya ek olarak bulantı ve kusma da olur ise, bu durumda acilen doktora gidilmesi gereklidir.
  • MR veya tomografi çekilerek beyin tümörünün veya beyin kanamasının olup olmadığı tespit edilmelidir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/2″][bt_text]

Baş Ağrısının Çeşitleri Nelerdir?

Baş ağrısı tipleri oldukça fazla sayıdadır. Ancak en fazla rastlanılanları aşağıda açıklanmıştır:

  • Gerilim tipi baş ağrısı; günlük hayatta en fazla rastlanan baş ağrısıdır.
  • Bu ağrının esas nedenleri ise; sinir, stres ve kaygı olmaktadır.
  • Başın etrafında oluşmaktadır.
  • Ağrı kesici kullanımı ile kesilebilecek bir ağrıdır.
  • Ancak devamlı ağrı kesici ile kesilmesini sağlamak, bir süre sonra ağrının ağrı kesiciye yanıt vermemesine neden olabilmektedir.
  • Özellikle öğleden sonra daha fazla görülmektedir.
  • İlaç, rahatlama egzersizi ve psikoterapi ile önüne geçilebilmektedir.

[/bt_text][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”1/2″ align=”center” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”btMiddleVertical” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Dora Sağlık Bilgi Formu

Error: Contact form not found.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

  • Migren ağrısı; tek taraflı ve zonklayıcı etkisi olan bir ağrıdır.
  • Ayrıca mide bulantısı ve kusma da beraberinde görülebilmektedir.
  • Şiddetli bir ağrı olduğu için kişinin günlük rutinindeki performansının düşmesine veya günlük rutininin aksamasına neden olabilmektedir.
  • Belirli aralıklarla migren atakları yaşanabilmektedir.
  • Özel migren ilaçları ile tedavisi sağlanmaktadır.
  • Adetle ilişkili migren ağrısı; kadınların regl dönemlerinde kendini gösteren migren ataklarıdır.
  • Önleyici tedavi yaklaşımları uygulanacağı için sadece regl döneminde migren ilaçları kullanarak ağrı önlenebilmektedir.
  • Nevralji; çok kısa süreli olan ancak bu süre içerisinde elektrik çakması gibi şiddet hissedilen ağrılardır.
  • Yüzde olması durumunda, trigeminal nevralji olarak adlandırılmaktadır ve en fazla rastlanan türü olmaktadır.
  • Epilepsi ilaçları ile tedavisi yapılabilmektedir.
  • İlaçlardan bir sonuç alınamaz ise; sinir blokajı uygulanabilmektedir.
  • Bu uygulama ise; ağrının oluştuğu sinire lokal anestezi yapılması ve uyuşması ile beraber ağrının kesilmesi şeklinde olmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Gerilim Tipi Baş Ağrısının Belirtileri Nelerdir?

Gerilim tipi baş ağrısının semptomlarından aşağıda bahsedilmiştir:

  • Ağrının yanı sıra kafada doluluk hissi yaşanmaktadır.
  • Alın ve şakak bölgelerinde basınç hissedilmektedir.
  • Kafa derisinde, boyunda ve omuz kaslarında hassasiyet görülmektedir.
  • Işığa ve sese karşı hafif bir hassasiyet olduğu görülmektedir.
  • Baş ağrısı çekilirken fiziksel aktivitede bulunmak; mide bulantısı, kusma ve görme bozukluğu gibi durumlara neden olmamaktadır. Aksine iyi gelebilme ihtimali de bulunmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Migren Tipi Baş Ağrısının Ayırt Edilmesi İçin Bilinmesi Gereken Belirtiler Nelerdir?

Migren tipi baş ağrısının semptomları aşağıdaki gibidir:

  • Migren tipi baş ağrısı başlamadan 1-2 gün öncesinde görülen belirtilere prodrom denmektedir. Kabızlık, ruh halinde değişiklikler, iştahın artması, boyun tutulması, su ihtiyacının artması, sık idrara çıkma ihtiyacı hissedilmesi ve sık esneme görülebilmektedir.
  • Migren atağı başlamadan hemen önce bazı duyusal değişiklikler olabilmektedir. Dokunma hissinde güçsüzlük, konuşma bozukluğu, görme bozukluğu, uyuşma ve karıncalanma gibi belirtiler görülebilmektedir.
  • Migren ataklarının süresi, 4 saat ile 72 saat arasında değişmektedir. Periyotları ise ayda bir olabildiği gibi, bir hafta içerisinde birkaç kere de olabilmektedir. Atak esnasında, atağı ayırt edebilmek amacı ile bazı belirtiler görülmektedir. Kalp atışı şeklinde zonklama, mide bulantısı, kusma, ışığa ve sese karşı aşırı hassasiyet, bulanık görme, baş dönmesi, baygınlık hissi; bu belirtilerdir.
  • Migren atağı yaşandıktan sonraki 24 saat süresince; hastalar kendilerini güçsüz, huzursuz ve bitkin hissetmektedirler. Aynı zamanda ışığa ve sese karşı hassasiyet yaşadıkları gibi, baş dönmesi de yaşarlar. Bir nebze de olsa kendilerini rahatlamış olarak da hissedebilmektedirler.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Küme Tipi Baş Ağrısının Semptomları Nelerdir?

Küme tipi baş ağrısının belirtileri şu şekildedir:

  • Tek taraflı ağrı hissedilmektedir.
  • Huzursuzluk hissi sarmaktadır.
  • Genellikle göz çevresinden başlayan bu ağrı; yüz, baş, boyun, omuz ve diğer bölgelere de yayılabilmektedir.
  • Ağrıdan etkilenen tarafa göre o tarafta bulunan gözde kızarıklık oluşması ve gözyaşı gelmesi belirtiler arasındadır.
  • Ağrıdan etkilenen tarafta burun tıkanıklığı veya burun akıntısı görülebilmektedir.
  • Alın veya yüz bölgesinde terleme görülebilmektedir.
  • Yüzde solukluk veya kızarma olabilmektedir.
  • Ağrıdan etkilenen kısımda gözün çevresinde şişlik oluştuğu görülmektedir.
  • Göz kapağında düşüklüğe neden olabilmektedir.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Nevraljik Tipi Baş Ağrısının Ayırt Edici Belirtileri Nelerdir?

Nevraljik tipi baş ağrısının semptomları aşağıdadır:

  • Aniden şiddetli bir şekilde başlayan ağrılara verilen isimdir.
  • Yüksek ateş, bulantı, kusma, ense sertliği, kafa karışıklığı, nöbetler, uyuşma veya konuşma zorluğu gibi belirtileri bulunmaktadır.
  • Baş ağrısının daha da şiddetlenmesi durumunda; düşme ve kafa travması olmaktadır.

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL2JpdC5seS8zOENOcjczIj48ZGl2IHN0eWxlPSJ3aWR0aDogMTAwJTsgYmFja2dyb3VuZC1jb2xvcjogIzAwZTY3NjtwYWRkaW5nOiAxJTtjb2xvcjogd2hpdGU7Zm9udC13ZWlnaHQ6IGJvbGQ7Zm9udC1zaXplOiAxMnB4O2JvcmRlci1yYWRpdXM6IDEwcHg7Ij48aSBjbGFzcz0iZmEgZmEtd2hhdHNhcHAiIHN0eWxlPSJmb250LXNpemU6MjRweCI+PC9pPiBCaWxnaSBBbG1hayBtxLEgxLBzdGl5b3JzdW51ej8gV2hhdHNhcHAgSGF0dMSxbcSxeiBpw6dpbiBUxLFrbGF5xLFuxLF6PC9kaXY+PC9hPgo8L2Rpdj4=”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Çocuklarda Baş Ağrısı İle Karşılaşıldığında Ne Yapılmalıdır?

Çocuklarda baş ağrısı; ağrı kesici ile geçiştirilmemesi gereken bir ağrıdır.

  • Çocuklarda en sık primer, yani birincil, diğer bir ismi ile gerilim tipi baş ağrısı görülmektedir.
  • Ayrıca migren ağrısı da sık görülmektedir.
  • Primer ağrılar; kafatasının ön kısmında olan ağrılardır.
  • Başın arka kısmında ağrı hissedilmesi durumunda, doktora başvurulması gerekmektedir.
  • Çocuklarda Baş Ağrısına Hangi Bölüm Bakar? sorusunun cevabı yine nöroloji olmaktadır.
  • Çocuğun yaşamda karşılaştığı stres de göz önüne alınarak, bir nöroloğa gösterilmesi gerekmektedir.

Baş Ağrısının Sebepleri Nelerdir?

Baş ağrısının nedenleri şöyledir:

  • Beynin içinde bulunan veya etrafında yer alan kan damarları ile ilgili problem yaşanması, inme inmesi gibi durumlarda baş ağrısı oluşabilmektedir.
  • Menenjit gibi enfeksiyonlar baş ağrısına neden olabilmektedirler.
  • Kafa içi basıncının çok yüksek veya çok düşük olması durumunda baş ağrısı oluşabilmektedir.
  • Beyin tümörü baş ağrısına sebep olabilmektedir.
  • Travmatik beyin hasarı baş ağrısına neden olabilmektedir.
  • Aşırı ilaç kullanan kişilerde baş ağrısı görülebilmektedir.

Kronik Günlük Baş Ağrısını Tetikleyen Durumlar Nelerdir?

Kronik günlük baş ağrısı sebepleri şunlardır:

  • Özellikle kadınlarda daha fazla görülmektedir.
  • Kaygı düzeyi yüksek olanlarda kronik günlük baş ağrısı görülmektedir.
  • Depresyon ve karamsarlık etkisi altında olanlarda baş ağrısı olmaktadır.
  • Uyku düzeni bozuklukları yaşayanlar baş ağrısı çekmektedirler.
  • Aşırı kilo baş ağrısına neden olabilmektedir.
  • Horlama, kronik günlük baş ağrısını tetikleyebilmektedir.
  • Aşırı kafein tüketimi baş ağrısını tetikleyen faktörler arasındadır.
  • Aşırı ağrı ilacı tüketenlerde kronik günlük baş ağrısı görülebilmektedir.
  • Kronik ağrı yaratabilecek durumlar ile karşılaşanlarda baş ağrısı görülebilmektedir.

Boyun Fıtığına Hangi Bölüm Bakar?, Bel Fıtığına Hangi Bölüm Bakar, Diz Protezi Ameliyatı, Meme Küçültme

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_bb_raw_content raw_content=”PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7dGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyI+Cgk8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5kb3JhaG9zcGl0YWwuY29tL29ubGluZS1yYW5kZXZ1LyI+PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDEwMCU7IGJhY2tncm91bmQtY29sb3I6ICM1ZDQ3OGU7cGFkZGluZzogMSU7Y29sb3I6IHdoaXRlO2ZvbnQtd2VpZ2h0OiBib2xkO2ZvbnQtc2l6ZTogMTJweDtib3JkZXItcmFkaXVzOiAxMHB4OyI+RG9yYSBTYcSfbMSxayBPbmxpbmUgUmFuZGV2dTwvZGl2PjwvYT4KPC9kaXY+”][/bt_bb_raw_content][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text][Sassy_Social_Share][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSemiSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][/bt_column][bt_column width=”1/4″][bt_row_inner el_class=”” el_style=”” responsive=”hidden_xs hidden_ms”][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”” headline=”En Son Eklenenler” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_image image=”16213″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”http://ugn.sdf.mybluehost.me/.website_ff337748/online-randevu/” target=”_blank” hover_type=”btSimpleHoverType” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Plastik ve Estetik Cerrahi” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text][psac_post_carousel show_date=”false” show_author=”false” show_tags=”false” show_comments=”false” show_category=”false” content_words_limit=”150″ show_read_more=”false” slide_show=”1″ dots=”false” category=”plastik-cerrahi” limit=”1″ orderby=”rand”][/bt_text][/bt_column_inner][/bt_row_inner][bt_row_inner][bt_column_inner width=”1/1″ align=”left” cell_padding=”btDoublePadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”border” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”Branşlar” headline_size=”small” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_custom_menu menu=”Dora Sağlık Branşlar” el_class=”” el_style=””][/bt_custom_menu][/bt_column_inner][/bt_row_inner][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”center” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_text]

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Related Posts

Dora Hospital Randevu Formu

Önemli Bilgilendirme

"Dora Sağlık rehberinde bulunan içerikler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Acil bir durumda en yakın sağlık birimine müracaat ediniz."
Index